Txell Farrés | Tallers
Psicóloga, Psicoterapeuta través del moviment i la dansa (DMT), Terapeuta de Tècnica d’identificació pors inconscients (TIPI) amb consulta a Barcelona y desplaçament a centres…
Psicoterapia,Dansa,Danza,Terapia,Moviment,Movimiento,Psicologa,DMT,Tipi,Pors,Miedos,Fobias,Inconscientes,Inconcients,Corporal,Creativitat,Creatividad,Emocions,Emociones,Sensorial,Adicciones,Addiccions,Fibromialgia,Salut,Salud,Mental,Taller,Autoconeixement,Autoconocimiento,Barcelona
15461
page-template-default,page,page-id-15461,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tallers

Psicoteràpia de grup

 

El treball en grup ens permet tractar les relacions interpersonals i a la vegada a la persona a través de l’experiència compartida amb els altres membres. L’objectiu és abordar el malestar i els conflictes personals, en un espai terapèutic grupal, amb persones que presenten la mateixa dificultat o patologia. Té com a finalitat aprendre i ajudar-se mútuament. L’acceptació i el reconeixement del grup es converteix en una eina imprescindible per potenciar el canvi i la millora.

Grups de Tractament de les addiccions:

Les persones que han estat durant un temps adormides pels efectes de l’alcohol i les drogues tenen febles i confuses percepcions de l’estat del seu cos, i quan aquest es desperta apareix en molts casos dolor o estranyesa de les sensacions que es viuen. Tota emoció és viscuda amb molta angoixa, amb dolor físic i cansament.

Les activitats que proposem des de la DMT ajuden a connectar amb les sensacions, per tant possibiliten el treball amb les emocions de forma experiencial. Aprenem a tolerar i expressar sentiments i reduïm els sentiments d’aïllament i desconfiança que sent el pacient.

Grups d’afectats de fibromiàlgia:

És important el treball des del cos i el moviment com una via per expressar el dolor que pateixen tant físic com emocional. I a la vegada anar descobrint i connectant amb sensacions noves més positives.

La DMT ens permet construir una nova relació amb el cos que s’expressa més enllà del dolor.

Grups de salut mental:

La DMT possibilita el treball de consciència i imatge corporal amb aquest col·lectiu i ajuda a les persones a millorar la comprensió del seu cos i de si mateixos. Les dinàmiques de moviment i joc afavoreixen les relacions entre els pacients de forma no verbal i possibiliten noves experiències de socialització.

creixement personal

Tallers de creixement personal

 

Dirigits a persones interessades a ampliar i/o aprofundir en el coneixement de si mateixes a través de la improvisació i el procés artístic i creatiu. Com és el nostre moviment, cap a on i per què ens movem, quines són les nostres habilitats i limitacions. Potenciem el moviment natural, i a la vegada aprenem patrons de moviment que ens obren camins a noves maneres de pensar i actuar i d’adaptar-nos als canvis. També alliberem tensions i bloquejos, a la vegada que gaudim de l’experiència.

Tallers de creativitat per empreses

 

Organitzem tallers per a potenciar un clima de confiança i comunicació, millorar les relacions laborals, les habilitats creatives, trobar noves eines de resolució de conflictes, facilitar una actitud oberta davant els canvis, incrementar la motivació i el rendiment.