Txell Farrés | Qui sóc
Psicóloga, Psicoterapeuta través del moviment i la dansa (DMT), Terapeuta de Tècnica d’identificació pors inconscients (TIPI) amb consulta a Barcelona y desplaçament a centres…
Psicoterapia,Dansa,Danza,Terapia,Moviment,Movimiento,Psicologa,DMT,Tipi,Pors,Miedos,Fobias,Inconscientes,Inconcients,Corporal,Creativitat,Creatividad,Emocions,Emociones,Sensorial,Adicciones,Addiccions,Fibromialgia,Salut,Salud,Mental,Taller,Autoconeixement,Autoconocimiento,Barcelona
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Qui sóc

Txell Farrés

Psicòloga Clínica per la Universitat de Barcelona UB
Col·legiada 7169 al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya COPC
Màster en DMT (Teràpia a través del moviment i la dansa) per la Universitat de Barcelona UB
Membre Titular Registrat de l’Associació de Dansa Moviment Teràpia Espanyola ADMTE
Terapeuta especialitzada de TIPI (Tècnica d’Identificació Sensorial)
Membre del directori professional de TIPI PRO
Membre del directori professional de Secció Clínica d’Arts Aplicades Scars

Terapeuta de Chikung per Occident

 

Pràctica professional

 Sessions de Teràpia a través del moviment i la dansa en Associacions i Centres de Rehabilitació, Salut Mental i Fibromiàlgia.

Tallers de grup de Creativitat per empreses

Sessions de DMT individuals i per grups en consulta privada

Sessions de Tipi en consulta privada


Treballs presentats

Farrés, T. (2011) Bailando con la vergüenza. Terapia a través de la danza y el movimiento en un colectivo con problemas de adicción. Treball d’investigació presentat al programa científic Interpsiquis 2012 del 13º Congreso Virtual de Psiquiatria y Neurociencia.

Farrés, T. (2016) DMT, Intervenció en el tractament d’addiccions. Ponència presentada en la Jornada Model Comunitari de Salut Mental i Addiccions a Barcelona.

Farrés, T. y Grupo Dmts (2009) Explorant la creativitat a través de la dansateràpia. Taller presentat a les II Jornades Nacionals sobre altes capacitats intel.lectuals, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i el Grup de treball de Superdotació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Farrés, T. y Vega, Esther (2011) La metafora en DMT como ayuda en los procesos emocionales. Taller presentat al II Congreso de Terapias Artístico Creativas en Saragossa.

Farrés, T. (2016) El Ball de la rehabilitació. Taller presentat a la II Jornades Cuerpo, Arte y Salud, trauma y procesos de enfermedad a Barcelona.

 

Articles Publicats

http://www.sublimarte.es/2017/03/numero-8.html